21 °C Antwerpen, BE
zondag 7 augustus 2022
21 °C Antwerpen, BE
zondag 7 augustus 2022

Jacky Lafon ontgoocheld in makers Familie: “voorlopig nog niet gevraagd”

Foto: Photo News

Zoals het er nu naar uit ziet zal Jacky Lafon niet te zien zijn in het grote ‘Familie’ feest dat wordt georganiseerd voor 30 jaar ‘Familie’. “Tot nu toe hebben ze me nog niet gevraagd, maar dat komt misschien nog. Bijna 24 jaar heb ik alles gedaan voor ‘Familie’ en VTM. Geen enkele acte de présence en meet & greet heb ik gemist. En altijd gratis”, vertelt Jacky in Story.

“Ik heb een bericht gestuurd naar de producer van ‘Familie’: ‘Er is veel storm op zee, Rita is altijd ziek en wil terug naar haar familie.’ Ik heb er nooit antwoord op gekregen. Ik ga niet liggen smeken om terug te komen. Ook al zou ik graag nog eens meespelen”, reageert Jacky op een mogelijke comeback.

Ook de kijkers zouden een comeback zeker zien zitten. “Ik ben en blijf trots op het personage en dankbaar dat ik die kans heb gekregen” aldus Jacky in Story.

Het zou een gemiste kans zijn voor ‘Familie’ en VTM om Jacky niet uit te nodigen voor het grote feest. Jacky was tenslotte jarenlang de pionier van de soap. “Iedereen denkt dat ik iets tofs ga mogen doen in die show, maar daar twijfel ik aan”.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today