7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Jacky Lafon ziet een terugkeer naar Familie wel zitten

Jacky Lafon
© Medialaan/VTM

Toen vorige week het nieuws bekend werd dat Martine Jonckheere haar rentree zal maken in Familie, werd dat nieuws positief onthaald.  Nu hoopt ook Jacky Lafon – Rita – dat de makers haar zullen terugvragen. 

Nu Martine Jonckheere binnenkort terug op de set van Familie staat, hopen de fans van de reeks dat de makers ook Jacky Lafon zullen terugvragen.  Lafon nam een paar jaar terug zelf ontslag omdat ze de drukte niet meer aankon.  Rita verdween uit de reeks en ging op een cruiseschip werken.

Jacky Lafon is blij over de terugkeer van Martine in ­Familie. “Ik ben heel blij voor haar”, zegt ze. “Haar ontslag heeft haar destijds veel pijn gedaan, dat weet ik. Ik heb haar onmiddellijk een berichtje ­gestuurd om te zeggen hoe content ik voor haar was en dat ze ervoor moet gaan!”

Ook Jacky Lafon hoopt dat ze op een dag terug op de set van de reeks zal staan.  “Fans vragen me bij elk optreden wanneer Rita terugkomt in de reeks.  Ik hoop dat de makers me terugvragen, maar ik vrees ervoor.”  Lafon besluit: “De makers mogen me altijd bellen. Ik heb mooie jaren op de set beleefd en samengewerkt met heel wat lieve mensen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today