15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Jacky Lafon: ‘zware boete moeten betalen’

Jacky Lafon
Foto: PhotoNews

Nu Jacky Lafon eerder meespeelde in ‘De Buurtpolitie Vips’, stelt TV Familie haar de vraag of ze ooit al in aanraking kwam met de echte politie.

“Oh, de politie is mijn vriend. Maar in de tijd van zatte Rita waren ze streng voor mij. Omdat ik eens lang in de file had gestaan om naar de set van ‘Familie’ te rijden, nam ik de pechstrook. Ik heb toen een zware boete moeten betalen. Terecht natuurlijk…”, biecht Jacky Lafon op aan TV Familie.

Ze is ook al beboet geweest omdat ze teveel op had tijdens het rijden. Een grap van ‘zatte Rita’ hielp toen niet. “Mijn nummerplaat begon toen met CPK, en ik had ‘Ceppeke’ gezegd tegen die agent. En die heette toch wel Seppe zeker! Hij dacht dat ik hem uitlachte”, vertelt Jacky aan TV Familie.

Daags nadien bracht ze een doos pralines naar het politiebureau om haar te excuseren. Sindsdien drinkt ze geen druppel alcohol meer als ze met de auto moet rijden.

“Dat jaar heb ik trouwens op het politiebal mogen zingen”, aldus Jacky. Blijkbaar hebben de pralines dan toch hun werk gedaan.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today