12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024

Jacotte Brokken: “Hij ziet me ook dan nog altijd even graag”

Foto: Play4

Dankzij haar deelname aan ‘De Slimste Mens Ter Wereld’, weten nu ook de niet VRT-kijkers wie Jacotte Brokken is. Ze is de opvolger van Frank Deboosere, de weerman bij de openbare omroep.

Ze is nog maar sinds april aan het werk bij de VRT, maar ze is nu al niet van kritiek gespaard gebleven. Ze voldoet niet aan het zogenaamde schoonheidsideaal en dat zal ze jammer genoeg geweten hebben.

“Wat ik ook zou doen, ik zou toch niet binnen het schoonheidsideaal passen. Ik heb heel wat diëten geprobeerd, maar na een tijdje vond ik het mooi geweest. Ik stond op en besloot: ik heb een goed gezicht en daaronder loopt het misschien fout, maar we zijn meer dan ons lijf en dit is het nu”, zegt ze in Dag Allemaal.

Sindsdien heeft ze vrede met haar BMI en trekt ze zich nog weinig aan van wat er op de weegschaal verschijnt.

Gelukkig krijgt Brokken veel steun van haar man Tom, met wie ze nu twee jaar getrouwd is. “Ik heb het geluk een man te hebben die mij graag ziet om wie ik ben. En hij vindt mijn rondingen net mooi. Hij ziet me even graag wanneer ik ongeschminkt in mijn jogging in de zetel zit als wanneer ik met een gezicht vol make-up in mijn powersuit sta.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today