14 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
14 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Jacques Vermeire: “Ik wist niet waar kruipen van gêne”

Jacques Vermeire
Foto: Photo News

Speciaal voor VTM trokken Jacques Vermeire en Urbanus op wereldreis. Dat deden ze in samenwerking met Eric Goens die met de twee een mooi programma heeft kunnen maken.

Net doordat ze zo verschillend zijn, leverde dat erg mooie televisie op. En dat zal Eric tevreden stellen. Maar ook Jacques is tevreden van de reis. Hij viel van de ene verwondering in de andere.

“Neem nu onze ontmoeting met Armin van Buuren op Ibiza, vlak voor zijn set. Ik had dat netjes voorbereid, zodat we een zinnig gesprek konden voeren. Over zijn stijl, waar hij al gedraaid had, over hoe lastig het leven kan zijn voor een dj enzovoort. Maar dan vraagt Urbain, die niet weet wie ‘die Nederlandse plaatjesdraaier’ precies is: ‘Zeg, hebt gij dan ook hits en zo?’ En weet ik niet meer waar te kruipen van de gêne”, lacht hij in Humo.

De twee hebben niet lang moeten nadenken over het voorstel van Goens en hapten al vrij snel toe. Vooral het feit dat het een programma was van Eric, deed hen overstag gaan.

“Ik heb al aan meer programma’s van Eric deelgenomen – ‘Kroost’, bijvoorbeeld – en dat is altijd fijn. En laten we niet onnozel doen: het zijn ook zeven mooie reizen om op mijn leeftijd nog te maken”, zegt Jacques.

“Ik ben misschien al een dagje ouder, maar ik wilde graag bewijzen dat ik het fysiek nog aankon. Het was een soort vakantie, maar tv maken voelt voor mij toch ook wel als werken aan”, zegt Urbanus.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today