12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Jacques Vermeire: “met emotionele shows moet je niet afkomen”

Foto: VRT

Jacques Vermeire mocht op 27 mei 70 kaarsjes uitblazen. Onze drie grootste televisiezenders zetten de komiek daarom in de bloemetjes. Een unicum in Vlaanderen.

Op VTM is er ‘Viva Vermeire’, op Play4 ‘Hit the Road, Jacques’, en op zondagavond 30 mei zendt één de show ‘Jacques 70’ uit. Nog steeds is Jacques Vermeire enorm populair bij de Vlamingen. En Jacques zelf? Die is ‘in zijn nopjes’!

“Ik vind het fantastisch dat alle tvzenders op mijn verjaardag springen”, geeft Jacques eerlijk toe in Primo. “Dat wil toch zeggen dat ik iets bewezen heb.”

“Ik vind het ook tof dat ik in al die projecten toch wel iets te zeggen heb in wat er uitgezonden of gemaakt wordt, het gaat per slot van rekening ook over mijn leven. Je moet bij mij niet afkomen met emotionele shows. Men heeft dat in het verleden eens geprobeerd: mij doen wenen. Maar dat lukt niet. Ik ween nooit!” lacht Jacques Vermeire in Primo.

“Echt niet. Ik lach alles weg, zelfs de grootste miserie. Ik ben een showman. Ik sta positief in het leven”, aldus Jacques Vermeire.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today