8 °C Antwerpen, BE
zondag 28 februari 2021
8 °C Antwerpen, BE
zondag 28 februari 2021

James Cooke bekent: “daar heb ik me grondig in vergist”

James Cooke
Foto: Photo News

James Cooke maakte voor Play4 het enorm beklijvende programma ‘Leef!’ waarin James zes mensen volgt die terminaal ziek zijn. De presentator geeft toe dat hij voor aanvang van het programma een verkeerde inschatting maakte…

“Op voorhand dacht ik dat terminaal zieke mensen nog de zotste dingen zouden willen meemaken tijdens hun resterende tijd. Wat blijkt? Ze willen vooral hun partner, gezin, familie en vrienden rondom hen”, onthult James Cooke in Story. “Het soort wederzijdse liefde dat onvoorwaardelijk is, daar doen ze het voor.”

James Cooke ging nog meer belang hechten aan zijn verloofde Dorian en zijn familie. “Zij zijn de enige constanten in mijn leven, zij zijn er altijd voor mij. Wat er ook gebeurt”, vertelt James in Story.

“Ik probeer nu nog vaker te zeggen dat ik hen doodgraag zie. Telkens ik na de opnames weer thuiskwam, gaf ik Dorian wat extra knuffels. Ik hoop dat iedereen na elke aflevering van Leef! z’n lief nog eens goed vastpakt”, besluit James Cooke met een belangrijke levensles.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today