4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

James Cooke ergert zich aan slechte manieren van Dorian: “Ik kan zijn dag volgen”

Foto: Play4

Elk koppel heeft zowel zijn negatieve kantjes waar ze zich aan ergeren. Dat is ten huize Cooke-Liveyns niet anders. Vooral James heeft van die momentjes waarop hij even goed kan vloeken wanneer hij thuis komt.

“Ik kuis constant. Dat brengt rust in mijn hoofd. Met jou in huis is het precies een studentenkot. Als ik thuiskom, kan ik mijn man zijn dag volgen. Ik zie de openstaande kasten: aha, hij heeft boodschappen gedaan. Het kookvuur staat nog op: aha, hij heeft iets klaargemaakt. Daar ligt zijn broek: aha, hij is zich aan het douchen. Verschrik-ke-lijk”, lacht James in Het Nieuwsblad.

Maar de mannen zijn dol op elkaar en kunnen elkaar niet meer missen. Een kind van hen zelf zou dus mooi in het droomverhaal van de mannen passen. Maar dat is nog niet voor meteen. “We zitten allebei in een vergankelijk vak. Elke kans die op ons afkomt, moeten we grijpen. Want het kan zo voorbij zijn. Waarom ik dat vertel: vandaag kan ik niet 100 procent zeker zijn dat ik de beste papa zal zijn. En dat willen we worden: de beste vaders. We willen er zijn voor dat kind, het liefde geven, richting en warmte. Da’s toch het meest fragiele op de wereld? Zolang we nog bouwen aan onze carrières, zou het heel egoïstisch zijn om aan kinderen te beginnen. Maar als we voelen dat er ruimte en adem is, dan gaan we ervoor.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today