7 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

James Cooke: “ik was volledig overdonderd”

James Cooke en Dorian Liveyns moesten hun huwelijk noodgedwongen uitstellen door de coronacrisis. Maar van uitstel komt geen afstel. In de zomer van 2021 zal het koppel elkaar eindelijk het ja-woord geven.

James en Dorian vinden beide het huwelijksaanzoek van Dorian momenteel het mooiste moment in hun relatie. Het huwelijksaanzoek gebeurde onverwachts in onze living, vertelt James in Story.

Ook Dorian geeft in Story toe dat hij het moment waarop James ‘ja’ zei hun mooiste moment samen is: “Al heeft het lang geduurd vooraleer hij dat uitsprak. Hij was zo overdonderd en emotioneel. ‘Is dit echt? Ik kan het niet geloven.’ Pas nadien volgde de ‘ja’,” onthult Dorian de intensiteit van hun huwelijksaanzoek in Story.

James en Dorian zijn al meer dan vijf jaar samen en in al die jaren hebben ze al veel van elkaar opgestoken. Zo heeft James dankzij Dorian geleerd dat geluk in kleine dingen zit. “Een wandeling maken bijvoorbeeld.”

Dorian heeft op zijn beurt zijn uitstelgedrag onder ogen moeten zien. “Dat ik de zaken meer moet aanpakken als er iets geregeld moet worden,” is iets dat James me geleerd heeft, klinkt het bij Dorian.

James Cooke bewondert ook hoe Dorian ontroerd kan raken van geluk. “Dat vind ik heel mooi,” onthult James in Story. Terwijl Dorian dan weer vooral verliefd is op James’ niet te stuiten enthousiasme en positieve ingesteldheid.

Zoals in elke relatie zijn er ook kleine ergernissen die met de mantel der liefde bedekt moeten worden. Beide schuiven Dorians lompigheid naar voor als bron van ergernis. James ergert zich aan de lompigheid van Dorian en hoe hij soms pardoes tegen een deur loopt. Terwijl Dorian het dan weer ongepast vindt dat James zich hieraan ergert: “Als ik tegen een deur bots, begint hij te blazen, terwijl hij er dus geen last van heeft,” vertelt Dorian.

James geeft toe dat hij het belangrijk vindt dat Dorian hem alles kan vertellen. “Mocht Dorian een probleem hebben dat hem ongelukkig maakt, maar mij dat niet komt vertellen…” Dat zou James ongelukkig maken.

Dorian zou het dan weer niet kunnen vergeven mocht James zijn verlovingsring verliezen. “Ik heb die zelf gemaakt om er een persoonlijke touch aan te geven, maar James raakt nogal snel spullen kwijt,” onthult Dorian in Story. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today