12 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

James Cooke in rouw na onverwacht overlijden

Foto: Play4

James Cooke werkt in alle stilte aan ‘Leef!’, een nieuwe docureeks voor VIER waarin James terminale mensen volgt. Eén van die mensen is zopas overleden aan longkanker…

“Ik heb een traan gelaten”, lezen we in Dag Allemaal. Wouter was een West-Vlaamse muzikant van 53 jaar en papa van vier kinderen. “Ik ga nog veel kunnen terugdenken aan Wouter wanneer zijn muziek door de kamer knalt.”

Na de opnamen voor ‘Leef!’ hield James contact met Wouters vrouw Krista. Zij had hem al verteld dat het hard bergaf ging met Wouter. “Toen uiteindelijk het bericht kwam dat Wouter er niet meer was, ben ik dus niet geschrokken…”

Wouter kreeg nog enkele beelden te zien van het portret dat James van hem schetst in het programma. “Voilà, dit is mijn testament voor alle mensen die niet bij mijn intieme afscheidsdienst kunnen zijn”, vertelde Wouter toen aan James.

James Cooke had het zwaar bij het overlijden van Wouter. “Zo jammer dat we in het leven afscheid moeten nemen van mooie mensen als Wouter. Natuurlijk heb ik een traan gelaten, van verdriet maar ook van plezier wanneer ik denk aan de fijne momenten die ik met hem heb gehad.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today