17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

James Cooke in tranen: “ik wou Annie vanochtend nog bezoeken”

Foto: Play4

Annie Deleersnyder (74), vaste waarde in ‘Gert Late Night’, kokkin aan boord van de Evanna en bovenal vriendin van Gert en James is deze ochtend overleden na een korte ziekte.

“James Cooke: “Als ik aan Annie denk, kan ik niet anders dan glimlachen. Ik heb met haar zoveel memorabele momenten beleefd aan boord van de Evanna. We hadden vaak de slappe lach, maar ze was ook een beetje onze mama op de boot. Of we wel genoeg groentjes gegeten hadden? Of we niet wat meer moesten slapen? Ze bleef altijd zichzelf. Geen enkele BV bracht haar uit evenwicht. Niets was te veel gevraagd. En ze leerde ons wat belangrijk was. Vriendschap en lekker eten. Ik had afgesproken met de familie van Annie om deze ochtend langs te gaan maar het heeft niet mogen zijn. Het ging zo snel. Ik zal haar ontzettend missen.”

Annick Bongers, programmadirecteur van SBS Belgium: “Ik wil ons diepste medeleven betuigen aan familie en vrienden van Annie, maar haar ook bedanken voor de tijd dat ze bij ons was. Achter de schermen van ‘Gert Late Night’ hield zij meer dan eens de boel recht en kon ze als geen ander de gasten in de watten leggen. De liefde gaat door de maag zeggen ze wel eens. Annie heeft dat meer dan eens bewezen. We zullen haar missen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today