14 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
14 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

James Cooke onthult: “dáárom zijn we gestopt met Gert Late Night”

Foto: VIER

Dit voorjaar komt er geen nieuw seizoen van Gert Late Night, al zullen James Cooke en Gert Verhulst wel terugkeren naar Play4 met een nieuw programma. “De Cooke & Verhulst Show” moet Gert late Night vervangen…

“Het idee voor deze talkshow is gerijpt tijdens de lockdown”, onthult James Cooke in Het Belang van Limburg. “Dat was echt wel geen goeie periode voor Gert Late Night.”

“Onze gasten konden niet meer blijven slapen op de boot, we moesten voortdurend kunstgrepen uithalen, heel de focus lag daardoor op Gert en mij, en niet op de gasten. Ik dacht voortdurend: we zijn hier iets kunstmatig in leven aan het houden.”

Daarom gooiden Gert en James het roer om en zullen ze terugkeren naar het scherm met een nieuw programma: De Cooke & Verhulst Show. Maakt James promotie nu zijn naam eerst staat?

“Ik vind het zo grappig dat iedereen me daarop aanspreekt, want daar hoeft echt niets achter gezocht te worden”, lacht James Cooke in Het Belang van Limburg.

“De zender vond dit gewoon beter bekken, en heeft daar dus voor gekozen. En het is zeker niet zo dat Gert heeft gevraagd: ‘Waarom staat mijn naam niet eerst?’” voegt James er lachend aan toe.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today