14 °C Antwerpen, BE
woensdag 23 september 2020
14 °C Antwerpen, BE
woensdag 23 september 2020

James Cooke onthult plan B voor huwelijksfeest

James Cooke is nog steeds van plan deze zomer te trouwen, onthult de sidekick van Gert Verhulst in Humo. Al hebben James en zijn verloofde Dorian ook wel een plan B mochten de maatregelen omtrent het coronavirus hun huwelijk verhinderen. Want over één ding is James Cooke duidelijk: “Voor ons moet het een gróót feest zijn met iedereen erbij.” Trouwen in beperkte kring is dus geen optie. Dan gaat het huwelijk niet door en komt plan B in werking: “Een nieuwe datum. Gewoon de hele santeboetiek verplaatsen,” aldus James in Humo.

Uiteraard polst Humo ook wie de getuige zal zijn van James Cooke. Voor James kan bevestigen dat Gert Verhulst zijn getuige wordt, komt deze laatste tussenbeide: “Daar kunnen we niks over zeggen”, aldus Gert Verhulst.

James Cooke lacht en geeft toe dat ze dat eigenlijk nog niet bekend hebben gemaakt, maar uiteraard zal Gert zijn getuige worden, aldus James in het weekblad. “Gert is mijn allerbeste vriend. We kunnen elkaar soms de kop inkloppen, maar eigenlijk zie ik die mens doodgraag.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today