5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024
5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024

James Cooke: “Zij zijn bepalend in alles wat ik doe”

Foto: Play4

Al voor het derde seizoen op rij kunnen we kijken naar ‘James de musical’. Heel wat BV’s hebben al een musical over hun leven gehad, en eigenlijk verdient ook presentator James Cooke een musical over zijn leven. En hij weet al wie in die musical moet te zien zijn.

“Ik denk vooral mijn mama en mijn man Dorian. Die zijn heel bepalend in alles wat ik al gedaan heb en doe. Hun liefde voor mij is zo groot. De keuzes die ik al gemaakt heb in mijn leven, kon ik maken door de ruimte die ik kreeg van ons mama. En de keuzes die ik nu maak, kan ik doen door de vrijheid die ik krijg van mijn vent. Hij zal nooit klagen of zagen als ik weer moet gaan werken. Omgekeerd geldt dat ook. Dat is de kracht van onze relatie. Maar we werken ook vaak samen, bijvoorbeeld aan James De Musical”, zegt Cooke in Story.

James en Dorian werken wel vaker samen, maar dan zijn ze eventjes geen koppel meer. Dan is het even samenwerken als werkgever en werknemer.

“Bij James De Musical ben ik de showrunner en is hij de artiest. En als ik vind dat hij iets niet goed doet of te weinig gefocust is, dan zal ik hem dat ook zeggen. Thuis zegt hij dan weleens dat ik meer focus op hem dan op een andere artiest… Misschien klopt dat wel. Daar moet ik dan nog wat aan werken.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today