10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

James Cooke: “Zou jij daar graag over vertellen?”

Het is bijna een vaste gewoonte geworden: de opnames van ‘James De Musical’ in augustus. Het is niet altijd makkelijk om up to date te blijven aan bepaalde situaties als een programma pas enkele maanden later wordt uitgezonden.

Zo zijn dit seizoen Tom Waes en Regi te gast. Tom Waes is ondertussen geen vrijgezel meer en Regi is sinds de opnames getrouwd met zijn Kristel.

“Omdat we wisten dat Regi gevolgd ging worden door camera’s, vertellen we niet hetzelfde verhaal. Maar wel de weg naar dat huwelijk, wat er allemaal gebeurd is in het vliegtuig. Meer verklap ik niet. En Tom vertelde tijdens onze research niet veel over zijn nieuwe vriendin, dus zijn we ook niet beginnen te peuteren”, zegt James in Story.

Voor James en zijn team is het niet makkelijk om telkens 5 mooie of interessante verhalen te selecteren voor de musical. Ze krijgen er altijd veel meer dan 5 en dat maakt de selectie toch wel moeilijker.

En dan zijn er bepaalde verhalen die het ook niet halen. Gewoon omdat het niet leuk is voor de BV in kwestie om die verhalen in een musical te zien. Een mooi voorbeeld daarvan is de breuk van Metejoor met zijn vriendin.

“Zou jij graag over je breuk vertellen? Ik denk het niet. Iedereen moet zich veilig voelen. We focussen ons liever op de mooie momenten, ook al zal er weleens een moeilijk moment de revue passeren. Maar dan focussen we eerder op wat er in iemands hoofd omging. Een breuk zelf is niet leuk, dat is niet interessant.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today