15 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
15 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Jamie-Lee Six: “Mensen waren zo negatief over mij”

Jamie-Lee Six hoort de andere kandidaten nog steeds: “keileuk!”

Foto: VTM

Als verrader lijkt Jamie-Lee Six haar slag wel te slaan in het gelijknamige programma. Samen met Loïc Van Impe en Walter Damen lijkt ze iedereen één voor één naar huis te spelen, tot grote ergernis van de bondgenoten.

Jamie-Lee kwam als jonge beloftevolle actrice in een groep vol onbekende mensen terecht. Ze kende wel heel wat mensen van naam en wat ze precies doen, maar ze had hen nog nooit persoonlijk ontmoet. Maar dat veranderde dankzij het programma. “Kim Van Oncen hoor ik nu regelmatig en we hebben met z’n allen een WhatsApp-groep. Telkens als er een artikel over één van ons verschijnt in het kader van het programma, wordt dat met elkaar gedeeld. Keileuk”, klinkt het in Tv Familie.

Six beseft dat het programma een grote impact zal hebben op de meningen van kijkend Vlaanderen. Heel wat kijkers kenden Jamie-Lee niet en strooien dan nu ook duchtig in het rond met hun ongezouten mening. “Ik probeer de reacties wel te lezen, maar dan vooral om te weten hoe mensen over ‘De Verraders’ denken. In het begin kreeg ik veel negatieve commentaar en las ik dat ik slecht bezig was. Maar ondertussen is 90% van de reacties op mij positief.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today