14 °C Antwerpen, BE
donderdag 24 september 2020
14 °C Antwerpen, BE
donderdag 24 september 2020

Jan Jaap van der Wal volgt Otto-Jan Ham op in De Ideale Wereld

Otto-Jan Ham
© VRT/Canvas

Otto-Jan Ham stopt na 5 jaar met het Canvasprogramma De ideale wereld. De speciale laatste aflevering van dit seizoen werd gisterenavond uitgezonden. Vanaf september neemt de Nederlands comedian Jan Jaap van der Wal de fakkel over. Jan Jaap was tot nu één van de vaste sidekicks van Otto-Jan.

Otto-Jan Ham zal de volgende maanden aan een nieuw programma voor Canvas werken. Daarin maakt hij een reis door de wondere wereld van de breinverbetering en probeert hij zijn eigen brein te optimaliseren door middel van verschillende technieken. Kan je je brein veranderen en optimaliseren? En als het al kan, is het dan een goed idee? Het programma is een samenwerking van VRT NWS, Woestijnvis en Canvas zal in 2019 op het scherm te zien zijn.

“Ik wou eigenlijk vooral stoppen om eens hardop te kunnen zeggen dat De Ideale Wereld het allerbeste programma ter wereld is, zónder dat het arrogant klinkt,” zegt Otto-Jan. “En dat kan alleen als je er zelf geen deel meer van uitmaakt. Oh, en ik kijk heel hard naar uit naar de nieuwe dingen die zich aandienen.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today