6 °C Antwerpen, BE
zaterdag 1 mei 2021
6 °C Antwerpen, BE
zaterdag 1 mei 2021

Jan Smit, André Rieu, John De Bever & Jack van Gelder slaan handen in elkaar voor nieuwe single

Wij Zijn Nederland
© VoSound

Vandaag is de nieuwe single van Jan Smit, André Rieu, John De Bever & Jack van Gelder uitgekomen. De track getiteld ‘Wij Zijn Nederland’ is het nieuwe strijdlied voor de Nederlandse sporters.

Met ‘Wij Zijn Nederland’ willen de 4 heren de oranje Leeuwinnen een hart onder de riem steken in het komende WK voetbal.

In 2017 scoorde John De Bever zijn hit “Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht”. Deze track werd toen omarmd door de Oranje Leeuwinnen wat mede heeft gezorgd voor het ongelofelijke succes van deze track.

Om de Oranje Leeuwinnen ook dit jaar alle steun te geven die ze verdienen schreef Jan Smit ‘Wij Zijn Nederland’ om deze samen met John De Bever te vertolken. Voeg daaraan het arrangement van André Rieu toe in combinatie met de overweldigende commentaren van Jack Van Gelder en je hebt een nieuw ‘Oranje’ strijdlied.

“Ik hoop dat sportminnend Nederland ons lied omarmt en dat we binnenkort tijdens en na de wedstrijden met trots kunnen luisteren naar ‘Wij Zijn Nederland” aldus Jan Smit.

 De videoclip van ‘Wij Zijn Nederland” komt op 26 mei uit. De track is te streamen via deze link

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today