11 °C Antwerpen, BE
woensdag 18 november 2020
11 °C Antwerpen, BE
woensdag 18 november 2020

Jan Smit annuleert al zijn concerten

Jan Smit
© Jeroen D'Havé

Jan Smit zal dit jaar niet meer optreden. Hij heeft te veel last van een acute laryngitis. Op sociale media geeft de Nederlandse zanger een extra woordje uitleg: “Ik heb -nadat ik afgelopen week acute laryngitis opliep-, besloten mijn agenda tot het einde van het jaar vrij te maken. Ik ondervind momenteel teveel hinder van lichamelijke klachten. Het is daarom op dit moment gewoon tijd om voor mijzelf en mijn gezondheid te kiezen, hoezeer me dat ook spijt naar al mijn trouwe fans toe… Alle geplande optredens en/of activiteiten komen daardoor helaas te vervallen. Uiteraard wordt er gekeken naar vervangende data. Ik wil de rest van dit jaar heel graag gebruiken om mezelf weer helemaal op te laden voor 2020, zodat ik in het voorjaar weer kan knallen met mijn nieuwe album!”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today