14 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 maart 2023
14 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 maart 2023

Jan Smit: “Het gaat ontzettend goed. Ook met onze nieuwe huisgenoot”

Buiten de presentatie van het alternatieve songfestivalprogramma ‘Eurovision Shine A Light’ herstelde Jan Smit de voorbije maanden van een stevige burn-out, verdween Jan Smit de voorbije maanden uit de aandacht 

Dat het pittig en heftig was werd duidelijk tijdens het onverwachte gesprek dat Jan met James Cooke had in het VIER-programma ‘Gert Late Night’. Ondertussen gaat het weer goed met Jan, zo blijkt uit een video-interview dat hij vorige week gaf aan 100% NL Magazine: “Ik ben ontzettend tot rust gekomen. Ik heb genoeg tijd genomen om mijn herstel te pakken”, liet de zanger optekenen. Voorlopig is het wachten en uitkijken naar het moment waarop Jan weer gaat optreden en zijn fans trakteert op nieuwe muziek.  Dat laatste was voor dit jaar voorzien, maar dat plan wordt mogelijk bijgesteld waardoor de release doorschuift naar volgend jaar. 

Ondertussen plooide de zanger-presentator ook voor de smeekbede van zijn wederhelft en de kinderen én is hij helemaal verkocht aan zijn nieuwe huisgenoot: ““We hebben sinds 2 maanden een hondje. Ik had niet veel met honden, maar ondertussen is het het mijn beste vriend’. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today