4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

Jan Van den Bosch: Ik heb van geen enkele dag spijt”

Foto: DPG Media

Een relatiebreuk, het is nooit leuk. En zeker niet wanneer je 18 jaar lief en leed met je partner hebt gedeeld. Jan Van den Bosch en zijn jeugdliefde Fran gingen uit elkaar nadat ze 18 jaar samen waren, waarvan 3 getrouwd.

De twee waren uit elkaar gegroeid en voelden zich niet langer een koppel. Maar er was niemand anders in het spel. En ook corona heeft weinig invloed gehad op deze beslissing.

“We zijn daar eigenlijk goed doorgefietst. Het was wel zo dat je heel erg veel samen ‘opgesloten’ zat, misschien heeft dat ons inzicht wel versneld. Het is de bedoeling dat je ernaar uitkijkt om samen te zijn als koppel, en als je voelt dat dat niet zo is…”, klinkt het in Dag Allemaal.

Dat het koppel nog maar pas 3 jaar geleden is getrouwd was niet de ultieme en laatste poging om hun relatie te redden, dat deden ze nog altijd uit liefde voor elkaar.

“Vanaf het begin hadden we gezegd: als we trouwen, doen we het als de kinderen erbij kunnen zijn. Het is een prachtige dag geworden. Ik kijk nog altijd met een warm gevoel terug op die relatie en heb van geen enkele dag spijt.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today