8 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024

Jandino Asporaat leert Sven De Leijer en Sven De Ridder dancemoves aan

Sven De Ridder
© Medialaan/VTM

De hoogtepunten van de afgelopen televisieweek gemist? Geen nood: Nathalie Meskens zet ze in Beste Kijkers op woensdag 24 januari mooi op een rij.

Deze keer heeft Ruth Beeckmans de sympathieke spraakwaterval Sven De Leijer meegebracht. Naamgenoot Sven De Ridder moest daar iets tegenover zetten en koos daarom de extra energieke Nederlander Jandino Asporaat. Ruth haalt bovendien alles uit de kast, want volgende week neemt Tine Embrechts, bijna terug uit bevallingsverlof, de fakkel weer van haar over.

De aanwezigheid van Sven De Leijer zorgt meteen voor een primeur: hij is voor de allereerste keer te zien bij VTM. Zijn verwelkoming kan meteen tellen, want plots ontstaat er twijfel over zijn geslacht…

Om het cliché dat blanke mannen niet kunnen dansen te ontkrachten, leert Jandino Sven-tot-de-tweede enkele van zijn moves. ‘Svennie en Svekke’ laten vooral zien hoe het niet moet, al roept De Ridder wel de ‘ik kom net van de zwarte skipiste’-move in het leven.

En welk soort pizzalevering kan Italianen woest maken? Was er wel echt een Tweede Wereldoorlog? En hoe loopt het af met een hoelahoep in een nieuwsstudio? Aan het panel om op zoek te gaan naar de juiste antwoorden. De rubriek ‘Waar Kijken Ze Naar?’ trok deze week naar een school en een bejaardentehuis, zodat zowel de jongste als de oudste beste kijkers eens hun mening over tv-programma’s konden geven.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today