14 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
14 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Jani Kazaltzis bekent: ‘iedereen maakt zich daar schuldig aan’

Jani Kazaltzis
Foto: Photo News

Jani Kazaltzis pakt op Jani.tv uit met het nieuwe programma ‘Natur’elle’ waarin hij vrouwelijke BV’s zal ontschminken zodat de kijkers hen ook eens zonder make-up zullen zien. Op die manier tonen bekende vrouwen hun ware ik, lezen we in TV Familie.

“Op social media moet je blijkbaar alleen nog perfectie laten zien. De druk om er perfect uit te zien ligt enorm hoog, vooral bij jongeren”, vertelt Jani in TV Familie.

Sterren als Kim Kardashian hebben ervoor gezorgd dat vrouwen rondingen mogen hebben, maar nu is het bijna de norm dat je een mooie ronde poep móet hebben om er perfect uit te zien.

“Je moet geen ronde poep, lange benen of een sixpack hebben om mooi te zijn. Als je die hebt is dat ook oké, maar je onzeker voelen door constant het perfecte plaatje te zien… Dat kan je zelfbeeld naar beneden halen. En da’s jammer. We moeten er ons bewust van worden dat perfectie niet bestaat en vooral: dat het niet nodig is”, klinkt het bij Jani in het weekblad.

Filters op sociale media als Instagram lijken onschuldig. “Iedereen maakt zich daar schuldig aan. Ik ook. Het is makkelijk om snel een filter op je foto te zetten. Maar er is een verschil tussen de kleuren en belichting wat aanpassen en je neus of middel veel smaller doen lijken. Want op de duur ga je minder van jezelf houden, van hoe je er écht uitziet.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today