13 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Jani Kazaltzis donderdag in ‘Opvoeden doe je zo’

Foto: VIER

Kinderen klaarstomen voor de volwassenheid is een hele klus. Dat weten ook Bart Cannaerts, Dana Winner, Jani Kazaltzis en Soe Nsuki, die in de zesde aflevering van Opvoeden Doe Je Zo de voogdij krijgen over de 8-jarige Amber en 9-jarige Jef. Ook zij hebben het hun ouders immers niet altijd even gemakkelijk gemaakt.

Haat en liefde liggen dicht bij elkaar, ook in de grotemensenwereld is dat niet anders. Daarom leren Bart, Jani, Dana en Soe hun kinderen alles over wapens en een romantische avond. Voor ouders is het soms moeilijk in te schatten of ze wel goed bezig zijn en om enkele discussies voor eens en voor altijd op te lossen staat er deze week een nieuw dilemma klaar: mag je je kind een pedagogische tik geven? En wat gaat er om in de hoofdjes van Jef en Amber wanneer ze het hebben over ecologie? Eén kind is alvast blij met de opwarming van de aarde, “omdat er dan dieren uitsterven die hij of zij toch niet lust” …

Amber uit Heusden-Zolder (8)
Amber is 8 jaar en woont in Heusden-Zolder. Ze heeft de koning en de koningin al in het echt gezien, heeft vijf vissen en wil heel graag zangeres worden.

Jef uit Deurne (9)
Jef is 9 jaar en woont in Deurne. Hij zit op de circusschool en is verslaafd … aan Bifiworstjes: “Per dag eet ik zo’n 15 Bifiworstjes.”

Aflevering 6 Opvoeden Doe Je Zo op donderdag 8 oktober om 20.35 op VIER

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today