4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 6 december 2022
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 6 december 2022

Janine Bischops aan beterhand na spoedoperatie: “mijn dokter heeft gezegd dat ik 120 word”

Janine Bischops
@VRT

Even paniek toen Janine Bischops vorige week in allerijl naar het ziekenhuis gebracht nadat ze onwel werd op de set van #LikeMe. Ondertussen is de 79-jarige actrice aan de beterhand. Janine Bischops die we kennen uit Familie en Thuis onthult dat het niet de eerste keer was dat ze onwel werd…

Sinds de coronacrisis toesloeg leefde Janine Bischops geïsoleerd. De actrice gaf toe dat ze bang was voor het gevreesde longvirus.

Vorige zomer kwam er dan de eerste keer een alarmsignaal voor Janine Bischops: “Tijdens de lockdown heb ik eens een bloeddrukval gehad en ben ik thuis in de gang bewusteloos gevallen. Ik weet niet hoelang ik daar heb gelegen. Ik werd wakker in een plasje bloed met een grote bult op mijn hoofd. Dat is verschieten hè”, vertelt de actrice in Gazet van Antwerpen.

Op de set van de Ketnet-serie #LikeMe voelde Janine Bischops dan plots een druk op haar borst. De verpleger die ter plaatse was voor de coronatesten was er niet gerust op en liet een ambulance aanrukken waarmee Janine naar spoed werd gebracht.

Op spoed onderging Janine Bischops een hartoperatie waarbij er twee stents werden gezet. “Vroeger ben ik altijd gezond geweest en nu mankeer ik al eens iets. Dat zal de leeftijd zijn, maar ja, dat komt vast goed. Mijn huisdokter heeft eens gezegd dat ik 120 jaar word”, klinkt het gelaten bij Janine Bischops in Gazet van Antwerpen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today