19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024
19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024

Janine Bischops: “ben in tranen uitgebarsten” 

Foto: VTM

Er zijn heel wat mensen die belang hechten aan het laten voorspellen van hun toekomst. Ook Janine Bischops heeft dat een keertje laten doen. En daar was ze toch eventjes niet goed van. 

“Ze voorspelde dat ik eenzaam en alleen zou eindigen. Ik ben toen in tranen uitgebarsten, zo erg vond ik dat. De woorden van die zigeunerin zijn me altijd bijgebleven. En ze heeft helaas gelijk gekregen. Het straffe is dat ik haar toen al op haar woord geloofde”, vertelt Janine aan Primo. 

Hoewel Janine de zigeunerin geloofde op haar woord, heeft ze niet naar de woorden van die voorspelling geleefd. Maar nu gelooft ze nog steeds dat die voorspelling wel eens zou kunnen uitkomen. 

“Ik geloof echt dat ik alleen ga eindigen, met mijn kater Freddie weliswaar. Da’s nu mijn grootste liefde. Let wel: als ik nog eens verliefd zou worden, zou ik dat zeker toelaten. Maar die man moet dan oprecht lief zijn. Geen zuur ‘bakkes’ voor mij.” 

Verliefd worden, daar zegt ze geen nee tegen, maar tegen samenwonen wel. Ze voelt zich goed alleen en eenzaamheid heeft ze nooit gekend. “Als je verliefd bent kan je elkaar eens goed vastpakken. Maar dat wil niet zeggen dat je onder één dak moet wonen. Nu mag ik doen wat ik wil en als je niet samenwoont, kan je nog je eigen wetten maken. Ik wil geen rekening meer houden met iemand anders. Maar amai; ik kan verliefd zijn hoor.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today