18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024
18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024

Janine Bischops: “Dat is toch mijn grootste plan voor de toekomst” 

Foto: VTM

Wanneer je al eens een keertje ouder wordt, kom je al eens een ongelukje tegen. Ook Janine Bischops overkomt het wel eens. Een tijd geleden kwam ze ten val en werd ze wakker in een grote plas bloed. 

“Dat was verschieten. Ik had blijkbaar een bloeddrukval gehad. Het was zo erg dat ik mijn testen niet meer kon onthouden. Op de set is het dan opnieuw hevig beginnen bloeden. En lang, hoor. Meer dan een maand is een verpleegster me dagelijks komen verzorgen toen”, vertelt Janine in Primo. 

En dat was nog maar het begin van enkele gezondheidsproblemen. Een goed jaar later werd ze met spoed geopereerd nadat ze druk voelde op haar borst. En daar heeft ze nu soms nog last van. 

“Soms krijg ik nog een hypo en moet ik snel suiker innemen. Ik slik nu de zwaarste bloedverdunners die er zijn. Gelukkig heb ik nu weer veel krachten en energie. Mijn grootste plan is gezond blijven, maar mijn Bourgondisch leven houd ik aan.” 

Zo probeert Bischops vooral te genieten van haar familie, job, leven en koken. “Ik ben een volleerde keukenprinses. Ik maak heel graag wereldkeuken klaar. Maar ik vergeet nooit mijn dagelijkse kost.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today