19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024
19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024

Janine Bischops: “Die gaan nooit meer uit” 

Foto: DPG Media

Janine Bischops moet al een tijdje leven zonder haar ouders. Haar vader stierf op zijn 64ste aan een hartinfarct, haar moeder werd 83 en overleed aan darmkanker. Tot op de dag van vandaag draagt ze nog steeds hun beide trouwringen. 

“En die gaan nooit van m’n leven uit. Niet voor een rol, niet voor een operatie. Dat heb ik ma beloofd. Ze gaf me die ringen op haar sterfbed en zei: ‘Ge moogt die nooit uitdoen.’ Mijn ouders zijn de grootste schatten die ik ooit heb gekend”, zegt Janine in Primo. 

Tot op de dag van vandaag vertelt Janine nog altijd alles aan haar ouders, vooral wanneer ze verdrietig is of ze haar geluk niet op kan. 

“Mensen zullen dat zeker belachelijk vinden. Maar mijn ouders zijn synoniem aan eeuwige liefde. Ik kijk nog steeds naar hen op. Ze zaten altijd hand in hand en hebben mekaar heel graag gezien. Ze hadden amper ruzie.” 

Maar Janine was enig kind en dus bleef ze ook alleen achter toen haar ouders gestorven waren. Al had ze misschien wel een broer of zus kunnen hebben. “Ma is nog zwanger geweest, maar kreeg een miskraam na vijf maanden zwangerschap. Vreselijk. Ik droomde ook van een huwelijk zoals dat van hen, maar dat is jammer genoeg anders gelopen.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today