19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024
19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024

Janine Bischops: “Ik denk dat ik dicht bij de dood sta”

Foto: VTM

Haar leven als actrice was goed en rijkgevuld maar toch kreeg Janine Bischops ook heel wat tegenslagen te verwerken. Zo heeft ze twee scheidingen achter de rug, verloor ze vroeg haar vader en kort daarna ook haar moeder.

En bij het ouder worden hoort uiteraard ook het verlies van heel wat dierbare vrienden. Zo is Nicole recentelijk overleden, die voor Janine een heel goede vriendin was.

“Nicole kreeg alzheimer en is onlangs gestorven. Misschien krijg ik het binnenkort ook wel. Veel van wat me lief is, gaat kapot. Ik denk dat ik dicht bij de dood sta”, vertelt Janine aan Gazet van Antwerpen.

Ook haar vriendin Lisette kreeg alzheimer. “Tijdens een verblijf in Cambodja enkele jaren geleden merkte ik plots dat Lisette de weg niet meer vond op de boot. Het bleek het begin van de ziekte. Lisette is er nog wel, maar ze herkent me niet meer”, vertelt Janine al huilend aan Gazet van Antwerpen.

Janine geeft zelf echter aan zeker nog niet dood te willen. Gelukkig maar want ze zou zonder twijfel door heel wat mensen enorm gemist worden.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today