30 °C Antwerpen, BE
woensdag 10 augustus 2022
30 °C Antwerpen, BE
woensdag 10 augustus 2022

Janine Bischops werd wakker in een enorme plas bloed: “Ik weet niet meer wat er gebeurd is”

Foto: VTM

Je zou het haar niet aangeven, maar actrice Janine Bischops wordt in december 80. Dat ouder worden gaat jammer genoeg gepaard met enkele ouderdomskwaaltjes en meerdere lichamelijke problemen.

Half augustus ging het op een avond helemaal verkeerd. Janine vertelt wat haar overkwam in Primo. “Ik had thuis mijn lievelingsgerecht, konijn, gegeten en daarbij een tweetal glazen wijn gedronken. Het moet zo rond 9 uur ’s avonds geweest zijn, ik wilde vroeg gaan slapen zoals altijd. Vroeg naar bed, vroeg op. Verder herinner ik me niets meer. Alleen dat het al pikdonker was toen ik wakker werd beneden aan de trap, in een grote plas bloed.”

Janine werd wakker met een grote buil op haar hoofd, maar herinnert zich verder niks van het voorval. “Ik heb er allerhande proeven moeten ondergaan en de neuroloog zei me dat ik veel geluk had dat de buil niet binnenwaarts was ontstaan, anders had ik dit wellicht niet kunnen navertellen.

Ondertussen gaat het beter met Janine en is ze klaar om in december haar 80ste verjaardag te vieren. Alvast een vroege gelukkige verjaardag Janine!

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today