22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Jasmijn Van Hoof: “Ik heb nog voor dit programma mogen werken” 

Foto: VTM

Het is ondertussen zo’n drie jaar geleden dat Jasmijn Van Hoof afscheid nam van ‘Familie’ en ook besloot om terug te keren. In die drie jaar is Jasmijn op zoek gegaan naar wat ze nu echt wilde in het leven en ze heeft verschillende dingen geprobeerd. 

“Ik heb een kookopleiding gevolgd bij het PIVA in Antwerpen, in het volwassenenonderwijs. Op een jaar tijd heb ik alle modules gevolgd. Heel intensief was dat. Dus ik mag mezelf gediplomeerd kok én kelner noemen. En met die diploma’s ben ik aan de slag gegaan”, klinkt het in Primo. 

Jasmijn houdt er vooral van om zoete dingen te maken zoals taarten en gebak. En ook brood bakken doet de actrice wel graag. 

“Direct na ‘Familie’ heb ik in een bakkerij gewerkt en meteen na mijn opleiding ben ik negen maanden in een chocolaterie gaan werken, maar toen werd ik gevraagd als productieassistente voor ‘Bake Off Vlaanderen’. Dat was de ultieme combinatie van alles waarmee ik bezig was: bakken en tv. Heel leuk. Ik heb vroeger ook een bacheloropleiding productieassistent vervolmaakt.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today