15 °C Antwerpen, BE
maandag 19 oktober 2020
15 °C Antwerpen, BE
maandag 19 oktober 2020

Jelle Cleymans wil nadenken over éénmalige reünie Spring!

Spring
© VRT

Spring, de groep rond frontzanger Jelle Cleymans was tussen 2002 en 2008 bijzonder populair. Dat fans de groep nog steeds niet vergeten zijn, blijkt uit een fanpagina op Facebook die de groep probeert te overhalen om bij 100 000 likes een optreden te geven in het Sportpaleis.

Of Spring terugkeert naar het Sportpaleis waar ze tijdens Throwback Thursday in 2017 één van de headliners waren, is allesbehalve zeker. Hoewel. Frontman Jelle Cleymans is niet ongevoelig voor het initiatief dat fans op Facebook hebben opgezet. Ze willen 100 000 likes verzamelen om de groep zo te overtuigen naar het Sportpaleis te trekken. “Bij 100.000 likes wil ik er zeker eens ernstig over nadenken”, aldus Jelle Cleymans.

Eind 2017 zorgde Spring tijdens de Throwback Thursdays in het Sportpaleis voor de nodige nostalgie. Tijdens die concerten bleek nog maar eens dat heel wat fans van toen de groep nog steeds niet vergeten zijn. En ook nu gaat het hard op de Facebookpagina die enkele fans in het leven riepen. De pagina heeft op een kleine week tijd al meer dan 15 000 likes verzameld; wat op zich al een mooi gevuld Sportpaleis zou opleveren.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today