14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024

Jens Dendoncker: “Ik heb daar nog altijd schaamte over”

Foto: DPG Media

Met zijn humor maakt Jens Dendoncker heel wat mensen blij. Mensen halen troost uit het comedytalent van de VTM-presentator en zelf probeert Jens ook kracht te halen uit onder andere schilderkunst en op een podium staan.

Maar hij wil ook graag zijn zus een plezier doen. “Ze is psychologe en ik heb een enorme bewondering voor haar. Dag in dag uit luistert ze naar andermans miserie en ik ken haar, ze is gevoelig, ik weet zeker dat ze een aantal van die dingen mee naar huis neemt”, zegt Jens in Het Laatste Nieuws.

Jens heeft al goed nagedacht over hoe hij haar een plezier kan doen en heeft al iets heel leuks gevonden. “Mijn zus is zot van ‘silent disco’. Fonkelfeestjes heet dat, ze vindt dat de ideale manier om te feesten. Misschien moet ik haar eens meenemen.”

Jens heeft zelf moeilijke jaren achter de rug, maar uit alle moeilijke momenten heeft hij ook veel lessen proberen te trekken.

“Dat alles een begin, een midden en een einde heeft. En dat alles dus voorbijgaat. Toen ik 22 jaar was, heb ik dat einde willen bespoedigen. Mijn epilepsie was op z’n ergst, ik was er helemaal klaar mee. Ik heb er toen een einde aan proberen te maken. Vrienden hebben me net op tijd gevonden, en daar heb ik nog altijd schaamte over. Mijn poging was niet alleen mislukt, ik schaamde me ook nog eens kapot. Dat is geen topcombo.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today