14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024

Jens Dendoncker is thuis niet de plezantste

Foto: VTM

De nieuwe presentator van ‘The Masked Singer’ zal binnenkort te zien zijn bij het nieuwe seizoen. Het wordt afwachten hoe de kijkers hem zullen onthalen, want de opvolger zijn van Niels Destadsbader is uiteraard geen cadeau.

“Ik ga op mijn eigen manier presenteren, in mijn taaltje en met mijn maniertjes. Er zullen altijd mensen de voorkeur geven aan Niels maar ik trek me dat niet te veel aan”, vertelt Jens aan Story.

Ondertussen zijn de opnames al een tijd afgelopen en heeft Jens dus heel wat ontmaskeringen mogen meemaken. “Ik was een paar keer bijna in shock bij de ontmaskering. De stemmen zijn ook van zeer hoog niveau”, geeft hij toe aan Story.

Naast zijn job als presentator is Jens uiteraard ook nog steeds stand-up comedian. Het grappig uit de hoek komen is vermoedelijk iets wat er dan ook nooit helemaal uitgaat en ook thuis terug naar boven komt.

“Ik kan een spraakwaterval zijn, heel uitbundig, maar mijn vrienden kennen me niet als een tafelspringer. Ik ben eerder teruggetrokken en rustig. Op het podium of voor een tv-programma kan ik makkelijk de knop omdraaien”, verklaart Jens.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today