20 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
20 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Jeroen Van Dyck: “Dan moeten ze mij met rust laten”

Hij wil rust tijdens zijn vakantie

Foto: VTM

Als bekend gezicht wordt je wel eens vaker aangesproken op straat. De ene persoon kan daar al beter mee om dan de andere en het is niet gemakkelijk ten allen tijde vriendelijk te blijven. Ook ‘Familie’ en ‘#LikeMe’-acteur Jeroen Van Dyck wordt af en toe herkend op straat.

“Ik probeer altijd vriendelijk te blijven. Maar ik denk ook vaak: ‘Misschien is dat wel een vaste klant van Yam Thai, mijn restaurant. Ik onthou geen gezichten”, lacht Jeroen in Story. Al zijn er ook momenten waarop Jeroen liever niet wordt aangesproken. “Wanneer ik op reis ben, dan wil ik toch het liefst door iedereen gerust gelaten worden.”

Als BV ondervindt Jeroen ook heel wat voordelen en dat is mooi meegenomen. “Mensen zijn automatisch wat vriendelijker als ze een bekend gezicht zien. Toen ik laatst op reis vertrok, was ik vergeten om een bewijs van mijn PCR-test ook af te drukken, en niet alleen digitaal bij te hebben. Stom natuurlijk, maar ik merkte dat ze aan de balie van Brussels Airlines heel hulpvaardig waren.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today