7 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Jo Hens: “Ik word daar oprecht gelukkig van” 

Foto: VTM

De zomer is een fantastische tijd voor Jo Hens. Hij mag dan vaak optreden met zijn coverband Level Six, maar hij kan ook genieten van wat rust wanneer hij niet op de set van ‘Familie’ staat. 

“Dit jaar vieren we met Level Six ons tienjarig bestaan. We hebben een indrukwekkende nieuwe liveshow ‘Coming Home’ waarin we een mix van heerlijke medleys, covers, dansbare beats, partyhits en grootste meezingers brengen. We spelen zowat in heel Vlaanderen op diverse festivals en feesten, dus iedereen is welkom om te komen meefeesten”, klinkt het in Story. 

Wanneer Jo niet op een podium staat neemt hij de tijd om even wat te lezen of eens lekker te gaan eten met vrienden en familie. Van dat en nog veel meer kan Jo erg gelukkig worden. 

“Ik word oprecht gelukkig van kleine gebaren van goedheid in de mens. Iemand die vriendelijk dankjewel zegt als je hem of haar laat oversteken, goeiemorgen zeggen als je iemand kruist op straat… Die kleine gebaren maken de wereld en het leven in deze vaak moeilijke tijden echt een stuk mooier.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today