13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Jo Vally geeft startschot voor jubileumjaar

Jo Vally

Zanger Jo Vally opende inaanwezigheid van meer dan tweehonderd aanwezigen, Burgemeester en Schepenen, en andere prominenten – in zijn gemeente waar hij Ere-Burger is – officieel het jubileumjaar ’40 jaar Jo Vally’.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie die doorging in het gemeentehuis te Meise – de gemeente waar Jo Vally Ere-Burger is – opende hij officieel zijn jubileumjaar. Samen met de Burgemeester, Jos Emmerechts, startte hij de ticketverkoop – door het ontknopen van een lint – voor het Concert ’40 jaar Jo Vally’, pop-symfonisch, dat zal doorgaan in het Kursaal Oostende op 6 oktober 2018.

Het eenmalig en uniek concert in Oostende zal gevolgd worden door een intiemere toer door Vlaanderen ‘Jo Vally unplugged’ en dit in verschillende culturele centra. Het jubileumjaar zal afgesloten worden met een groots volksfeest, naar alle waarschijnlijkheid in de Oktoberhallen te Wieze.

Best Of-album en fanreis

Een Best Of-album zal worden uitgebracht, in special edition! “Een overzicht van 40 jaar muziek met meer dan 300 titels, is natuurlijk onmogelijk om deze allemaal te verzamelen, daarom zou ik willen vragen aan alle trouwe fans en vrienden – die kennis hebben van mijn repertoire – of zij mijn Best-Of cd helpen samenstellen, zodat het een schitterend verzamel album zal zijn, met extra bonus nummers van de laatste nieuwe singles”.

Tijdens het jubileumjaar zal er een reis georganiseerd worden naar Cyprus waarop leuke activiteiten in het kader van de 40-jarige carrière zullen georganiseerd worden. Nog andere fijne topics zullen tijdens het jubileumjaar worden aangesneden! Iedereen van harte welkom!

Meer info op www.jo-vally.be.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today