17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Jo Vally viert 40 jaar carrière met unieke 5CD-box!

Jo Vally
© CNR/Vlaamse Sterren

40 jaar carrière: dat vat je niet samen op één schijfje! Dat beseften ook Jo Vally en zijn platenfirma. Begin oktober verschijnt de unieke 5CD-box ’40 Jaar Jo Vally – De 100 Beste’.

Dit jaar staat Jo Vally 40 jaar op de planken.  In die tijd zong de zanger de ene hit na de andere bij elkaar.  Logisch dat Jo en zijn platenfirma die bijzondere carrièreverjaardag niet zomaar voorbij laten gaan.

De aftrap van het bijzondere verjaardagsfeest wordt op 6 oktober 2018 gegeven in het Kursaal van Oostende met het Concert ’40 jaar Jo Vally’.  

Het eenmalig en uniek concert in Oostende zal gevolgd worden door een intiemere toer door Vlaanderen ‘Jo Vally unplugged’ en dit in verschillende culturele centra.

Album als carrièreoverzicht

Eén dag eerder, namelijk op vrijdag 5 oktober, verschijnt de 5CD-box ’40 Jaar Jo Vally – De 100 Beste’.  “Een overzicht van 40 jaar muziek met meer dan 300 titels, is natuurlijk onmogelijk om deze allemaal te verzamelen, daarom kozen we ervoor om een unieke 5CD-box uit te brengen met mijn 100 grootste hits.  De nummers op het album werden trouwens door de fans aangereikt,” aldus een zichtbaar gelukkige Jo Vally.

’40 Jaar Jo Vally – De 100 Beste’ verschijnt op 5 oktober 2018 op het label Vlaamse Sterren van CNR.  Een dag later, op 6 oktober kan je in het Casino Kursaal van Oostende terecht voor een uniek verjaardagsconcert! Ticets en info: www.concertevents.be.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today