7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Jonah uit Blind Getrouwd: “de eerste verliefdheid voor Winnie was snel over”

VTM

Jonah en Winnie zijn hét succesverhaal van het vorige seizoen van Blind Getrouwd. Het koppel is ondertussen meer dan een jaar samen, maar dat betekent niet dat hun huwelijk alleen maar rozengeur en maneschijn is.

Meteen na afloop van hun avontuur in Blind Getrouwd begonnen voor het kersverse koppel de verbouwingen aan Jonahs huis waar ze zouden gaan samenwonen. “Verbouwen als je elkaar pas vier maanden kent, dat heb ik eerlijk gezegd wat onderschat”, geeft Jonah toe in Story.

“Ik ging ervan uit dat het wel zou loslopen, maar omdat ik veel zelf doe, stopt het werk nooit. Ik had geen mentale rust”, verduidelijkt Jonah in het weekblad.

“Het werd tegelijk heel snel serieus tussen ons, waardoor die eerste verliefdheid bij mij snel over was. Bij momenten waren we meer vrienden, en konden we echt bot zijn tegen elkaar”, klinkt het bij Jonah over zijn relatie.

Toch ziet Jonah zijn Winnie nog altijd doodgraag en zijn ze nooit in de friends zone beland. “We zijn blijven knuffelen en kussen. Er is zeker nog veel liefde tussen ons. Ik wil Winnie niet kwijt”, maakt Jonah zijn standpunt duidelijk.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today