10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Jonas Van Geel deelt donkere gedachten: “ik zag vooral de slechte kanten van het vaderschap”

Jonas Van Geel
© Medialaan/VTM

Jonas Van Geel en Evelien Bosmans kregen in juni 2019 hun eerste kindje samen. Maar Jonas Van Geel onthult in Dag Allemaal dat hij niet op een roze wolk belandde toen Charlie geboren werd.

“Hoewel ik van in ’t begin een oneindige liefde voor dat kind voelde, zag ik vooral de slechte kanten,” onthult Jonas Van Geel. “Zo van: nu zijn we ons leven kwijt. En waar blijven Evelien en ik dan met z’n tweeën? Waar is de rock-‘n-roll die wij in ons leven hadden? Ik kon dat allemaal niet relativeren, nee,” geeft Van Geel eerlijk toe.

“Voor Charlie er was, leefden Evelien en ik vanuit het idee dat elke dag een feest kon worden. Ik worstelde met het feit dat die tijd achter ons zou liggen.”

Jonas Van Geel geeft toe dat hij van nature een onrustige ziel is. “Als man heb je ook de tijd om daar veel over na te denken, want zeker dat eerste jaar voel je je toch overal wat buiten staan,” klinkt het Van Geel.

Gelukkig kreeg Jonas veel steun van Evelien Bosmans. En dat was niet makkelijk voor haar. “Mensen omschrijven de geboorte van een kind als het grootste geluk, maar voor mij voelde dat als kersverse papa in ’t begin zo niet aan. Dat ik daar niet altijd gelukkig mee was, is heel moeilijk geweest voor Evelien.”

Voor Jonas Van Geel kwam de lockdown dan ook als een godsgeschenk. In die periode is hij gaan inzien dat al die ongelooflijke momenten er niet alleen zijn wanneer je met twee bent, maar dat die er ook zijn met z’n drietjes. “’t Was gewoon wennen dat ik niet langer in ’t middelpunt van de belangstelling sta,” aldus Jonas Van Geel eerlijk in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today