15 °C Antwerpen, BE
maandag 2 oktober 2023
15 °C Antwerpen, BE
maandag 2 oktober 2023

Jonatan Medart is de TikTok revelatie van de afgelopen jaren: “Het is taboe voor coole gasten”

Foto: VRT

Je brood verdienen door TikTokfilmpjes te maken. Het lijkt een droom voor heel wat tieners, jongeren en zelfs volwassenen. Maar het is allemaal niet zo eenvoudig als het lijkt. Jonatan Medart, die ook deelneemt aan ‘Dancing With The Stars’ is er heel toevallig ingerold, tijdens de lockdown.

“Ik twijfelde of ik die app wel zou installeren. Want ja, TikTok dat was toch iets voor kindjes… Taboe zelfs voor coole gasten. Maar ineens begonnen studenten dat ook leuk te vinden, en mijn vrienden zeiden dat ik filmpjes die ik voor Instagram had staan ook maar eens op TikTok moest zwieren. En voor ik het goed en wel besefte, gingen die viraal”, lacht Jonatan in Dag Allemaal.

Jonatan heeft een bereik van 512.000 en heeft daardoor van TikTok zijn job kunnen maken. “Als een bedrijf met mij wil samenwerken, komt er een bepaald bedrag op tafel. Maar ik neem enkel de dingen aan die echt bij mij passen. Ik ben geen wandelend reclamebord, hé. En de leuke contant moet nog altijd overheersen. Mensen zitten niet te wachten op saaie boodschappen van sponsors.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today