9 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Jools Jatta Janssens: “Ik heb nu pas weer wat contact met papa”

Jools Jatta Janssens: “Ik heb nu pas weer wat contact met papa”

Foto: VTM

Dankzij de komst van het gezin van Samira (Belinda Voorspoels) is er in ‘Familie’ weer wat kleur te zijn. Één van hen is Jamilla, gespeeld door Jools Jatta Janssens. Haar vader is van Gambia, haar mama van Antwerpen.

“Maar mijn ouders zijn al heel lang uit elkaar, sinds ik 2,5 was. Ik heb eigenlijk altijd bij mijn mama gewoond, nu nog. Met m’n papa heb ik de jongste tijd weer iets meer contact. Hij woont in Antwerpen, hij werkt in de haven”, vertelt Jools in Dag Allemaal.

De actrice heeft haar vader al die tijd nooit echt gemist. Haar mama vulde de leegte op en daar is Jools erg dankbaar voor.

“Toen ik tien was, heb ik de familienaam van mama laten toevoegen aan mijn naam. Jatta is papa’s naam, Janssens is die van haar. Ik wilde ze allebei dragen.”

Aan de kant van haar vader heeft Jools ook nog eens drie halfbroers en een halfzusje, maar ze hoort of ziet hen weinig. “Ze hebben ook allemaal een andere mama. Mijn oudste broer woont in Gambia, die zie ik niet. Maar ik heb ook een broertje in Oost-Vlaanderen met wie ik nog nooit contact heb gehad. Met mijn jongere broer uit Antwerpen heb ik al contact gehad maar weinig. Alleen m’n halfzusje van drie jaar zie ik wekelijks.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today