4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Jools Jatta Janssens: “Ik hoorde dat nieuws op een benefiet”

Jools Jatta Janssens: “Ik hoorde dat nieuws op een benefiet”

Foto: VTM

In ‘Familie’ heeft het personage van Jools Jatta Janssens, die Jamila speelt, 2 broers: Brahim en Iljia. In het echte leven heeft Jools drie halfbroers en een halfzusje. Al heeft ze weinig contact met hen.

“Ik heb met m’n broers niet echt een band. Alleen met m’n broer die in Antwerpen woont, een heel klein beetje. Ik zat met hem op de lagere school, maar ik wist toen niet dat hij mijn broertje was. Dat heb ik pas twee jaar geleden ontdekt”, begint Jools in Dag Allemaal.

De actrice was samen met haar mama op een benefietavond voor Gambia toen ze het nieuws ontdekte. “Een vrouw die ook m’n papa kende, begon te babbelen over mijn broertje. Zij ging ervan uit dat ik dat wist, maar voor mij was dat een complete verrassing.”

Ook voor de vader van Jools was het een verrassing dat zijn dochter het wist. Jools maakte kennis met haar broer en dat was wel fijn.

“We hadden elkaar wel al gezien, maar ik wist niet dat we een bloedband hadden. Leuk om hem dan te ontmoeten als m’n broertje. Je kan het wel niet aan ons zien dat we broer en zus zijn, want hij heeft een zwarte moeder.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today