18 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
18 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

Joren Dumont: “Ze heeft het mij niet laten weten”

DPG Media

Joren Dumont, we kennen hem allemaal als de enthousiaste spring-in’t-veld die ooit deelnam aan ‘Blind getrouwd’. Hij huwde met Lien Opdebeeck. Helaas slaagde hun huwelijk niet en heeft Lien ondertussen een nieuwe liefde in haar leven.

“Ik ben eerlijk waar heel blij voor Lien dat zij met Quentin de liefde heeft gevonden’, zegt hij. ‘Ze is al vier maanden samen met hem, en ik moet bekennen: ik had het al horen waaien. Lien heeft het me niet persoonlijk laten weten, maar dat vind ik niet nodig. Ik ben superblij dat ze gelukkig is. Dat méén ik”, klinkt het bij Joren in Tv Familie.

Het koppel is niet in ruzie uit elkaar gegaan, maar een relatie tussen hen zou gewoon helaas nooit werken. Ze gunnen elkaar nog altijd alle geluk en dat is voor Joren erg belangrijk.

“Ik heb haar trouwens meteen persoonlijk gefeliciteerd met het mooie nieuws via WhatsApp, en niet in het openbaar op Instagram. Ik wou het liever persoonlijk doen. Omdat we samen toch een mooi traject hebben afgelegd. En mijn berichtje heeft haar wel gecharmeerd. Ik kreeg een lief antwoordje terug. Lien vroeg me hoe het mij verging op liefdesvlak. Waarop ik stuurde dat alles goed gaat, maar duidelijk niet zo goed als bij haar.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today