12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Julia Boschman: “Ik voel het aan mijn hele lijf”

Foto: DPG Media

Het was even schrikken voor Julia Boschman en Marthe De Pillecyn van K3 toen Hanne Verbruggen vertelde dat ze zwanger was van haar allereerste kindje. En ook de fans waren licht in paniek, want wat met alle optredens die ze nog moest doen?

Maar Hanne voelt zich goed en voelt zich zalig zwanger. Ze treed op zolang ze kan en samen genieten ze volop van de vele geplande zomerconcertjes.

“We weten wat doen in juli en augustus. Maar dat mag wel na twee coronazomers. En de komende weken zijn we ook nog eens bezig met een televisieprogramma over K3. Maar daar mogen we niks over verklappen”, zeggen de dames in Dag Allemaal.

Voor Julia is het de eerste zomer als K3’tje en dat is veel genieten, maar vooral ook hard werken. “Wees daar maar zeker van. Als je vier dagen na elkaar drie shows per dag moet geven…dan voel ik aan mijn hele lijf dat ik tot het uiterste ben gegaan en lig uit te puffen in mijn bed. Maar dan ben ik ook wel heel trots op mezelf”, lacht de blonde van K3.

Julia zou zich geen leven zonder K3 meer kunnen voorstellen. Al is het soms ook lastig, vooral voor haar stem. “Ik hoop dat ik de komende maanden sterkere stembanden krijg. Na een weekend vol optredens voel ik dat die wat training kunnen gebruiken.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today