17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Julia uit K2 Zoekt K3 onder vuur: “dat doet wel pijn, ja”

Foto: DPG Media

Julia Boschman staat met stip genoteerd als één van de favorieten om Klaasje Meijer op te volgen bij K3. Nochtans kreeg ze harde woorden te horen van jurylid Gordon tijdens de eerste studioshow van K2 Zoekt K3.

“De juryleden zitten op die plek om hun mening te geven en dus moeten ze dat vooral doen, maar het commentaar van Gordon zou gerust een stukje genuanceerder kunnen”, onthult Julia in Humo.

“Ik hoef het niet altijd eens te zijn met wat hij zegt, maar het gaat ook over de manier waarop”, verduidelijkt de 19-jarige Nederlandse haar antwoord. “Tijdens de eerste studioshow was hij niet mals voor mij, en dat vond ik moeilijk. Tegelijk snap ik ook wel dat het goede televisie oplevert”, beseft Julia maar al te goed hoe het wereldje werkt.

Ook het publiek heeft natuurlijk over alle kandidaten wel iets negatiefs te zeggen: “De eerste keren dat je die negatieve reacties leest, doet het wel even pijn”, geeft Julia toe in Humo. “Het is vooral een kwestie van ermee leren omgaan. Als je twintig positieve reacties krijgt en één negatieve, is het heel erg stom om je daardoor mentaal onderuit te laten halen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today