16 °C Antwerpen, BE
woensdag 20 oktober 2021
16 °C Antwerpen, BE
woensdag 20 oktober 2021

Julie Vermeire blikt terug op moeilijke periode: “er waren dagen dat ik er zeer ongelukkig bijliep”

Foto: VIER

Julie Vermeire studeerde af in volle coronacrisis. Haar proclamatie werd in eerste instantie uitgesteld naar augustus, maar uiteindelijk gewoon afgelast: “We hebben dan in oktober een soort afstudeerceremonie gehad via een livestream, maar dat was toch niet hetzelfde”, onthult Julie in Het Laatste Nieuws.

Toch heeft Julie Vermeire de pandemie al bij al goed doorstaan. “Ineens was corona er en papa en ik hebben toen echt beslist om er het beste van te maken. De zon scheen altijd en als ik ging lopen, ging papa mee op de fiets. Hoe erg het ook is, gewoon positief blijven. En dat heeft geholpen.” Al beseft Julie dat ze in een luxepositie verkeerde.

“We hebben een grote tuin en een zwembad. Thuis hebben we ook onze eigen ruimte. We zitten niet voortdurend op elkaars lip”, geeft Julie Vermeire toe in Het Laatste Nieuws. Al beleefde ze eind vorig jaar alsnog een dipje…

“Ik heb toen ook mijn voet gebroken. Dat was zeker niet fijn. En in oktober, november en december heb ik het echt wel moeilijk gehad. Er waren dagen dat ik er zeer ongelukkig bijliep. Het was veel te grijs en ik ben iemand die echt zon nodig heeft”, geeft Julie Vermeire toe in Het Laatste Nieuws.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today