9 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 februari 2023
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 februari 2023

Julie Vermeire krabbelt weer recht na ontgoocheling

Foto: VIER

Afgelopen zomer was Julie Vermeire te zien in het Play4 programma: ‘De Redders’. Het programma haalde niet het succes waarop ze hadden gehoopt en draaide uit op een ware flop. Maar Julie laat zich niet kennen door de ontgoocheling van het programma en concentreert zich weer ten volle op alle andere projecten die nog in het verschiet liggen.

Zo lanceerde ze onlangs haar eigen kledingcollectie bij CKS. Een collectie speciaal voor tieners en jongvolwassenen met een stempel van zichzelf erop gedrukt. “Ik voelde me vereerd en moest niet lang nadenken om ‘ja’ te zeggen op dit voorstel. Ik hou van Belgische mode en mocht mijn favoriete kleuren blauw en lila erin verwerken. En ik mocht ook mijn zegje doen over de tekeningen en de patronen. Dat was heel fijn samenwerken.”

Julie is bijzonder tevreden over het eindresultaat en hoopt dat de collectie bij de jongeren zal aanslaan. “Het eindresultaat is top, met vrouwelijke, elegante en comfortabele ingrediënten? Het is leuk dat ik eens een andere kant van mezelf kan laten zien: Julie: de onderneemster”, luidt het in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today