4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

Julie Vermeire onthult: “toen moest ik papa kalmeren”

Julie en Jacques Vermeire
Foto: PhotoNews

Julie Vermeire vormt een hechte tandem met papa Jacques. 2020 was ook voor Julie een vreemd jaar. De coronacrisis zorgde ervoor dat ze de laatste maanden van haar studie online les kreeg en ook de diploma-uitreiking verliep anders dan verwacht. “Dat was zeer vreemd”, geeft de dochter van Jacques Vermeire toe in Dag Allemaal.

“Maar wat ik heel leuk vond, is dat ik in 2020 heel veel tijd met jouw heb doorgebracht, papa. Nog veel meer dan anders, wij hebben daar echt het beste van gemaakt, vind ik”, vertrouwt Julie haar vader toe in het dubbelinterview.

De winnares van Dancing With The Stars heeft een sterke band met haar vader. “Wij hebben hetzelfde karakter”, knikt Julie. “Als een van ons het even moeilijk heeft, sleurt de andere hem erdoor.”

Als even niet lukt met een TikTok-filmpje voor Julie, blijft Jacques kalm en staat hij klaar om zijn dochter te motiveren om door te gaan. “En omgekeerd: jij moest onlangs een moeilijke speech inoefenen en dat lukte niet meteen. Toen moest ik jóu kalmeren”, onthult Julie Vermeire over de unieke wisselwerking met papa Jacques Vermeire.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today