14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 26 september 2020
14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 26 september 2020

Julie Vermeire staat voor cruciale weken

Julie Vermeire
Foto: VIER

Julie Vermeire kreeg na haar overwinning veel aanbiedingen in de media, maar de dochter van Jacques Vermeire wimpelde ze allemaal af. “Ik heb aan iedereen laten weten dat ik eerst mijn studies wil afmaken,” vertelt Julie in Het Nieuwsblad.

De 22-jarige Julie Vermeire studeert ‘media & entertainment’ aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen en zit daar in haar laatste jaar. En dat laatste jaar had ze zich wel anders voorgesteld.

Julie Vermeire geeft toe dat het studeren in coronatijden ‘lastig’ verloopt. “Ook voor scholen was dit nieuw en daardoor onwennig. We kregen een reuzegrote berg taken mee en het is niet evident dat allemaal af te hebben. Ze sturen documenten door en dan moet je maar je plan trekken. Maar alles thuis doen is niet voor elke student even gemakkelijk. Ik hoor ook van medestudenten dat het lastig is om de focus te bewaren,” aldus Julie Vermeire in Het Nieuwbslad.

Na haar studies ziet Julie Vermeire een job in de media wel zitten. “Zowel voor als achter de schermen voel ik me thuis in televisieland,” aldus Julie Vermeire.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today